Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/dewilg/public_html/includes/menu.inc).

SINT OP SCHOOL

Op 4/12 was de Sint op bezoek in school De Wilg. Ook dit jaar zat iedereen in spanning de komst van de Sint af te wachten. 

’s Morgens werden  Sint en zijn pieten afgehaald  aan de kerk door allemaal blije kinderpietjes van het lager onderwijs.  Al gauw waren we bij de kleuters die op hun beurt de Sint welkom heten. 

                

Na de verwelkoming kregen ook de leerlingen van het lager hun klasbezoek van de Sint waar natuurlijk pakjes en de nodige koekjes en mandarijntjes werden uitgedeeld door Sint en zijn pieten.

          

Dan was het de beurt aan de kleuters om  hun beste beentje voor te zetten. Het werd een geweldig feest   met allerlei liedjes, dansjes en versjes. Er waren wel een paar gekke pieten bij dit jaar, er moest er zelfs eentje in de hoek staan. Dat was niet zo'n brave piet hoor!

De kinderen waren wel heel braaf. De Sint heeft zeker genoten van  de vele leuke en brave kinderen. Die werden natuurlijk ook beloond  met pakjes en snoepgoed.

        

Voor de namiddag had de sint aan de school een verkeersparcours  gevraagd voor de leerlingen van het lager( 1-2-3). Met hun steppen mochten de leerlingen het parcours verkennen. De pieten hadden er duidelijk werk van gemaakt.

 

            

De kleuters mochten genieten van poppenkast , een heuse Pieten disco en een spannend verhaal zodat het ook voor de allerkleinsten van de school een prachtige dag was. 

     

 

4, 5 en 6 mocht deze dag afsluiten met een partijtje bowling en lekkere pannenkoeken.

 

 

Deze dag werd mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers

Ook aan hen een dikke dank u wel om te komen helpen.

 

De Sint, zijn pieten…. En Conchita

 

 

meer foto's kan je vinden in onze fotogalerij of in de fotogalerij van de school