Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/dewilg/public_html/includes/menu.inc).

Dwaallichtjestocht

 

Keihard hebben we gewerkt om van deze editie een succes te maken en onze inspanningen werden beloond.

 

 

De 2016  editie van de dwaallichtjestocht mag terecht bestempeld worden als een geslaagd evenement.

Het verhaal zat sterk in mekaar, de buurtbewoners hadden zich opnieuw enorm ingespannen om de voortuinen in Schoonbeek weer prachtig en creatief te verlichten, de hapjes en drankjes waren heerlijk, het weer was perfect… kortom, alles zat mee.

 

 

Ook de kinderen waren enthousiast en gedreven om de spreuken goed te onthouden, zodat ze met trots de boze tovenaar zouden kunnen verslaan, waar ze ook vaak in geslaagd zijn...  De tovenaar heeft er nog een beetje pijn van ;-

 

Na afloop kon iedereen nog een beetje nagenieten op ons prachtig versierde binnenplein. 

De leden van de ouderraad van de vrije basisschool De Wilg kregen hulp en ondersteuning van leerkrachten, directie en vrijwilligers van de school, wat het geheel van acteurs in een prachtig lichtspel helemaal “af” maakte. Dank aan alle helpers, buurtbewoners en alle bezoekers, groot en klein om deze tocht tot een succes te maken.

Op naar een vijfde editie! 

Wij willen dan ook graag iedereen bedanken die van onze dwaallichtjestocht mee een succes heeft helpen maken. De bewoners van de tocht voor de mooie versiering, de leerkrachten, vrijwilligers en leden van de ouderraad voor hun geweldige inzet,kinderen van De Wilg voor het knutselen van de dwaallichtjes en natuurlijk alle bezoekers voor de massale opkomst. Het werd zoals beloofd de 'warmste' tocht van het jaar. 

De opbrengst gaat naar materiaal en ondersteuning voor de vrije basisschool De Wilg.

 

meer fotos in onze fotogalerij 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.